Tuesday 10 December 2019

LEGEA 215 ADMINISTRATIEI PUBLICE LOCALE ACTUALIZATA 2012 FREE DOWNLOAD

Ceremonia se poate desfasura, la cerere, si in limba materna a persoanelor care urmeaza sa se casatoreasca, daca ofiterul de stare civila cunoaste limba respectiva. Angajarea se face prin concurs organizat in conditiile legii. In temeiul prevederilor art. Farmaciile comunitare din cadrul unitatilor sanitare si centrelor comerciale pot fi amplasate cel mult la etajul 1 al acestora. Organizarea si functionarea farmaciei comunitare. Exceptie fac farmaciile si oficinele locale de distributie din sistemul penitenciar unde, conform reglementarilor interne, se realizeaza eliberarea medicamentelor, produselor parafarmaceutice, consumabilelor si a altor produse destinate asigurarii asistentei medicale pentru detinuti, conform legislatiei executional penale. legea 215 administratiei publice locale actualizata 2012

Uploader: Nikole
Date Added: 13 December 2006
File Size: 24.33 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 32131
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Dupa o a treia amanare devin aplicabile prevederile art. Angajarea se face prin concurs organizat in conditiile legii. Rezultatul controlului este transmis Colegiului Farmacistilor din Romania, potrivit legii.

Legea farmaciei nr. 266/2008, republicata in 2 februarie 2015

Dispozitii tranzitorii si finale. Actele oficiale se intocmesc in mod obligatoriu in limba romana. Cele mai recente Cele mai apreciate.

In cazuri exceptionale, daca traducerea nu poate adminishratiei realizata datorita lipsei traducatorului si acesta nu poate fi inlocuit cu o alta persoana in masura sa asigure traducerea, lucrarile sedintei consiliului local sau judetean se vor desfasura in limba romana.

In toate cazurile documentele sedintelor consiliului local sau judetean se intocmesc in limba romana, limba oficiala a statului. Farmaciile comunitare din cadrul unitatilor sanitare si centrelor comerciale pot fi amplasate cel mult la etajul 1 leyea acestora.

legea 215 administratiei publice locale actualizata 2012

Documentele pe baza carora se vor face modificarile vor fi prevazute in norme. Procesul-verbal al sedintei se va redacta direct in limba romana, pe baza traducerii din timpul sedintei.

Situaţia veniturilor şi cheltuielilor unităţilor administrativ-teritoriale din România

Tablita se va amplasa sub tablita care contine denumirea oficiala in limba romana. In temeiul prevederilor art.

Ceremonia se poate desfasura, la cerere, si in limba materna a persoanelor care urmeaza sa se casatoreasca, daca ofiterul de stare civila cunoaste limba respectiva.

Daca perioada de suspendare depaseste 30 de zile calendaristice, este obligatorie anuntarea Ministerului Sanatatii si a colegiilor teritoriale. Traducerea va fi realizata de persoane care cunosc bine si foarte bine atat limba romana, cat si limba materna a minoritatii respective.

Legislatie Legea farmaciei nr.

Aplicaţie Legislativă - iLegis

Daca situatia se repeta si la sedinta urmatoare, lucrarile acesteia vor fi amanate. Mutarea sediului, transferul, intreruperea temporara si incetarea activitatii farmaciei comunitare.

legea 215 administratiei publice locale actualizata 2012

Acces Gratuit Pe avocatnet. Exceptie fac farmaciile si oficinele locale de distributie din sistemul penitenciar unde, conform reglementarilor interne, se realizeaza eliberarea medicamentelor, produselor parafarmaceutice, consumabilelor si a altor produse destinate asigurarii asistentei medicale pentru detinuti, conform legislatiei executional penale. II din Legea nr.

legea 215 administratiei publice locale actualizata 2012

Poate fi farmacist-sef farmacistul care detine certificat de membru al Colegiului Farmacistilor din Romania, emis in conditiile legii. Organizarea si functionarea farmaciei comunitare.

Legislatie 18 Noiembrie Inscriptionarea se face atat pe indicatoarele rutiere de intrare, cat si pe cele de iesire din localitate.

Legislatie 8 Iulie

No comments:

Post a Comment